Befizetések kezelése

Befizetések kezelése: csekkes rendszer, számlázás
 
Az Egyetem pénzügyi vezetése a bankkártyával (POS, VPOS) történő pénzkezelést és befizetést támogatja.

A bankkártyás fizetést az OTP Bankkal együttműködve biztosítjuk, a POS fizetési lehetőség a HSZI-n, a VPOS (weben keresztüli bankkártyás fizetés) a Neptun hallgatói felületén érhető el.
A VPOS fizetési lehetőség bevezetésével a hallgatók a Neptun-hoz kapcsolt internetes felületen keresztül, készpénzkímélő módon intézhetik a befizetéseiket. Az ilyen módon történő befizetések költségei nem a befizetőt terhelik, a befizetés on-line módon, névre szólóan adminisztrálható a hallgatói nyilvántartásban.

A kivetések, befizetések kezelését egyrészt saját fejlesztésű szoftverrel, továbbá az intézmény hallgatói nyilvántartási (Neptun), valamint pénzügyi rendszerével (EOS) támogatjuk, illetve így biztosítjuk a hallgatók által fizetett tandíjak név szerinti, kényelmes, jól követhető kezelését és beszedését.

A befizetések kezeléséhez kapcsolódik az ezekről szóló számlák kiadása. A számlázást 2002. szeptembertől minden kar hallgatói számára mi végezzük, ez évente mintegy 2500 számla kiadását jelenti. A számlázást az egyetem pénzügyi és számviteli előírásainak megfelelően Neptun programokkal végezzük, az elkészült számlák iktatási és postázási feladatait az iroda elektronikus iktatási és postázási rendszerével biztosítjuk.
 

Kapcsolódó dokumentum(ok):
Kapcsolódó link(ek):
Hírek
2019-07-26 13:57:13
A 2019/2020. tanév I. félévben a különböző hallgatói juttatások átvételére, a diákigazolvány-érvényesítésre az alábbi információk, határidők érvényesek.
 
2019-07-26 13:54:50
A hallgatói jogviszony a beiratkozással jön létre, amelyhez szükséges a hallgató személyes megjelenése az Egyetem által meghatározott helyen és időpontban.
 
2019-07-26 13:53:30
A Szegedi Tudományegyetem Beiratkozási Hetet szervez az első éves hallgatók egyetemi tájékoztatásának érdekében.